Tyler Lockwood

Megosztás

Tyler Lockwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hello darling, call me by my name
Tatia Petrova
Tatia Petrova

HEY DEAR, I'M A ORIGINAL

❦ Hozzászólások száma : 457
❦ Join date : 2013. Oct. 20.
❦ Tartózkodási hely : † Mystic Falls †
❦ Job/hobbies : † Blood-suck †

Tyler Lockwood Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tyler Lockwood   Tyler Lockwood Icon_minitimePént. Márc. 07, 2014 10:07 pm

Elfogadva, üdvözlünk itt!

~ Tyler!!! izgi   ~
El sem hiszed, hogy mennyire örülük neki, hogy vagy nekünk. *.* Mondhatnám, hogy Hays és Isa majd kiugrik a bőréből, hogy végre veled is játszat majd... de nem fényezem az egód. Rolling Eyes Razz
Rátérve a lapodra, szupi lett, semmi kivetni valót nem találtam benne. Smile Személy szerint én olvastam volna tovább, de ha már ezt nem is tudom tovább olvasni, a játékaidat garantáltan követni fogom. Wink
Hess foglalózni és sipirc játszani! Razz

Vissza az elejére Go down
Hello darling, call me by my name
Tyler Lockwood
Tyler Lockwood

I'M A STRONG HYBRID

❦ Hozzászólások száma : 2
❦ Join date : 2014. Mar. 07.

Tyler Lockwood Empty
TémanyitásTárgy: Tyler Lockwood   Tyler Lockwood Icon_minitimePént. Márc. 07, 2014 9:46 pm

IDE EGY KÉP A KARAKTEREDRŐL

Tyler Lockwood
"Ami nem öl meg, az megerősít."

¤Név:Tyler Lockwood
¤ Becenév:Ty
¤ Kor:22
¤ Nem:férfi
¤ Szexualitás:Heteroszexuális
¤ Születési idő, hely:1992, Mystic Falls.
¤ Faj:Hibrid
¤ Pb alany:Michael Trevino
¤ Kapcsolat a családdal:Meghaltak, ennyi elég?

Tyler Lockwood Tumblr_mhz2t01qse1rky3ovo8_250

Szeret & nem szeret

Életem története...

1992-ben születtem Carol Lockwood és Richard Lockwood egyetlen gyermekeként. Átlagos fiú voltam, átlagos élettel, amíg meg nem jelent az apám halála után a nagybátyám, Mason Lockwood. Beavatott a családi titokba, miszerint, hogy a a családukban öröklődő a vérfarkas gént én is magamba hordozom.  Miután erről tudomást szereztem, próbáltam nem kiváltani a vérfarkas átkot és átlagos ember módjára élni. De a félelmeim akkor igazolódtak be amikor egy bálon, amit mi szerveztünk megöltem egy lányt, így kiváltottam az átkot. Próbáltam az átok kiváltása után is normál emberi életet élni, de az erőm sokkal nagyobb lett, és dühkezelési problémáim voltak. De nem ezek voltak a legrosszabb dolgok, hanem, hogy minden teliholdkor át kellett változnom vérfarkassá.  Kibírhatatlan volt, eltört az összes csontom, óriási fájdalmaim voltak, lekellet magam láncolnom, hogy ne szabaduljak el és öljek embereket, vámpírokat. Mert ugye, köztudott, hogy a vérfarkas harapás végzetes a vérszívókra. De ennek ellenére Caroline, a veszély tudatába is ott maradt velem az első teliholdkor amikor átváltoztam. Pedig vele még eleinte jóba se voltam. Egy kis idő után teljesen beleszerettem a lányba, de aztán teljesen elhidegültem tőle amikor Jules, Mason barátja azt állította, hogy ő is segített Damon és Stefan Salvatorenak megölni Masont.  De később fény derült az igazságra, hogy csak Damonnak volt köze a gyilkossághoz és csak azért mondták, hogy segítsek ellopni a holdkövet. Én lettem az első sikeres hibrid akit létrehozott Klaus. Először kötődtem hozzá, emiatt majdnem szakítottunk Carolineval, de aztán az ő apja segítségével megtörtem a kötődést.

Személyiségem ¤

http://www.deviantart.com/download/187126655/vampire_diaries_gif_by_burnyourblood-d33erun.gif

Amikor ember voltam, már akkor is egy őrült, idegbeteg állat voltam. Csak a sportra és magamra gondoltam, sokszor kihasználtam Vickiet is. A legjobb barátom anyával csókolóztam, és aztán nekem állt feljebb és megvertem Mattet.Amikor vérfarkassá váltam, még őrültebb és még ideg betegebb lettem mint voltam, csak ehhez párosult az, hogy sokkal erősebb voltam mint egy szimpla ember. Senkivel nem ápoltam szorosabb kapcsolatot, mindenkit eltaszítottam magamtól, kivéve Carolinet.Amikor Hibriddé váltam, akkor először egy suttyó voltam, Klausnak dolgoztam. De ami után megtörtem az a kötődést, azután szereztem barátokat, és már képes lennék feláldozni magam értük. Megtanultam csapatban dolgozni.

Vissza az elejére Go down

Tyler Lockwood

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Lockwood pince
» Mason Lockwood
» Moira Lockwood
» Carter Lockwood
» Tyler szobája

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampire Diaries :: Karaktersarok :: Hibrid-