Tantermek - Page 2

Megosztás

Tantermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
Ugrás a következő oldalra : Previous  1, 2
SzerzőÜzenet
Hello darling, call me by my name
Jace Weston
Jace Weston

LOOK OUT!! I'M A VAMPIRE

❦ Hozzászólások száma : 39
❦ Join date : 2013. Dec. 25.
❦ Age : 415
❦ Tartózkodási hely : ł Mystic Falls..
❦ Job/hobbies : ł Gyilkolás..

Tantermek     - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Re: Tantermek    Tantermek     - Page 2 Icon_minitimeVas. Ápr. 06, 2014 12:47 pm

Jace Weston & Heather Hopewaley

"Az élet váratlanságot rejt.. és végtelen szerelmet.."

Magamra veszek egy fehér inget, amelynek a gombjait egyesével begombolom, majd pedig egy fekete nadrágot húzok magamra. Közben tekintettem végig siklik a szobán, mely mindig ugyanabban az állapotban van berendezve.. Néha le sem tagadhatnám, hogy szeretem ugyanazon dolgokat.. Az ing nyakát megigazítom, majd ezt követően beletűröm a nadrágba, és magamra kapom a zakót, amelyet ugyancsak begombolok. Végső soron pedig egy álarcot veszek fel, amely félig eltakarja az arcomat, és ezáltal a kilétemet is.. gyors léptekkel hagyom el az épületet, és majdan beszállva a kocsiba Heather elé megyek, ahol ugyanis kiszállva bevárom őt. Ezt követően, amint kiérkezett egy félóra készülődés után.. kinyitom előtte a kocsi ajtaját, és meg sem állok az iskoláig, ahol udvarias módon megint csak kinyitom előtte az ajtót, és a kezemet nyújtva segítek neki a kiszállásban. Elmosolyodom, és igazán örülök annak, hogy volt szíves velem tartani annak ellenére, hogy a múltkor olyan csúnyán alakultak a dolgok, sőt mindig, de most van arra esély, hogy mindent helyre hozzunk végre. A kezét fogva vezettem végül az iskola épületéhez, és útközben végig őt nézem.. talán feltűnően is.
-Gyönyörű vagy, szerelmem.-Suttogom végül a füléhez hajolva, és mélyen magamba szívom az édes illatát, mely egyszerűen lenyűgöz engem. Nagyot nyelve húzom el magam a közeléből, és vezetem be az iskolába, ahol egy tálcáról elveszek két poharat, és az egyiket átnyújtom Heathnak, míg tovább sétálok vele egészen a termekig..-Sokat gondolkoztam kettőnkön.-Mondom az ifjú hölgyet figyelve, de közben a sulit is szemügyre veszem, és persze az embereket.-Le sem tagadhatnám, hogy szeretlek.-Mondom miközben kinyitom előtte az egyik tanterem ajtaját, és miután bement becsukom magam mögött azt. Finoman neki dőlök, és mélyen kortyolok az italból, míg tekintettem lentről felfelé végig siklik a barátnőmön.. Egyszerűen csodálatos egy teremtés!
Vissza az elejére Go down
Hello darling, call me by my name
Elena Gilbert
Elena Gilbert

LOOK OUT!! I'M A VAMPIRE

❦ Hozzászólások száma : 810
❦ Join date : 2013. Mar. 15.
❦ Age : 32
❦ Tartózkodási hely : ☣ Whitmore college
❦ Job/hobbies : ☣ student on Whitmore

Tantermek     - Page 2 Empty
TémanyitásTárgy: Tantermek    Tantermek     - Page 2 Icon_minitimeSzomb. Nov. 16, 2013 8:47 am

Vissza az elejére Go down
http://it-isnt-easey.blogspot.hu/

Tantermek

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
2 / 2 oldalUgrás a következő oldalra : Previous  1, 2

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampire Diaries :: Welcome to Mystic Falls! :: Belváros :: Gimnázium-