Romos házak

Megosztás

Romos házak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down 
SzerzőÜzenet
Hello darling, call me by my name
Constance Leighton
Constance Leighton

I'M A STRONG HYBRID

❦ Hozzászólások száma : 79
❦ Join date : 2014. Aug. 06.
❦ Age : 39
❦ Tartózkodási hely : Ψ new orleans.
❦ Job/hobbies : Ψ felnevelni a porontyomat.

Romos házak Empty
TémanyitásTárgy: Re: Romos házak   Romos házak Icon_minitimeVas. Aug. 24, 2014 1:16 pm

Coni & Julian
Kellemetlen meglepetés

A mai napom nem éppen a legjobban indult, elvégre egy újabb feladatot kaptam Klaus-tól. Hurrá, már megint ugrálnom kell. Hűséges vagyok, mint egy kutya, bár kutyaként is kezelnek. Évek óta ugyanaz a nóta.. Coni, csináld meg ezt, Coni, csináld meg azt.. Elég! Eltűnődöm miért nem szakítottam már meg rég azt az átokverte köteléket, mikor csak a szolgája vagyok.
Egy romos kis helyen lyukadtam ki, ahol több a patkány, mint levél, és leginkább elhúznék innen, de korántsem vagyok egy kislány. Férfiszégyenítő bátorsággal rendelkezem, amit megirigyelnek a legtöbben, hisz semmi sem tántorít hátra! A lányomnak példát akarok mutatni, nem akarom őt sem egy prűd nyámnyilává nevelni, mégis csak az én gyerekem! Senki sem mondaná el róla, hogy az én rokonom ha félne még a saját árnyékától is. Főleg most, hogy többen vagyunk hibridek, még ez is zavar. Minek ennyi? Nem elég egy-kettő? Ez teljesen értelmetlen, bár inkább nem is szólok Klaus-nak, mert addig van fejem. Balszerencsémre Julian-t pillantottam meg, és már a napom totálisan elrontva vele. Kérdésére csak lehunyom a szemem, s lenézően sóhajtok, nem sietek a válasszal.
- Kopj le. - utasítom, felvont szemöldökkel, parancsoló hangnemben, mert semmi kedvem sincs hozzá. Komolyan mondom, ki nem állhatom ezt a hűtlen és semmirekellő, hibridnek nem nevezhető személyt.

note: | music:

Vissza az elejére Go down
Hello darling, call me by my name
Julian Spencer
Julian Spencer

I'M A STRONG HYBRID

❦ Hozzászólások száma : 3
❦ Join date : 2014. Aug. 18.

Romos házak Empty
TémanyitásTárgy: Romos házak   Romos házak Icon_minitimeCsüt. Aug. 21, 2014 7:10 pm

Constance & Julian
egy apró, helyzethez illő idézet
Már egy ideje, hogy itt töltöm az időmet, eme szép városban, mint New Orleans. Sokkal másabb mint gondoltam. Valamivel nyugodtabb, de azért van mikor zsong a sok embertől, és további természet feletti lényektől. Mostanában nem sok feladatot kaptam Klaustól, mióta visszajöttem. Néha őr járatoztam, és megöltem azokat akik ellenszegültek a parancsnak. Fogalmam sincs mi járhat Klaus eszében, hogy Marcel, meg a többi boszorkányt még miért hagyta életben.
Reggel mikor felkeltem, azt a parancsot kaptam, hogy jöjjek ki a boszorkányok területére, és nézzek szét találok e valami érdekes dolgot. De hát komolyan, most mi a fenét találhatnék itt a poron, meg a szeméten kívül? Az eszem megáll, hogy ilyen hülye feladatokat kell elvégeznem. Na meg ha nem lenne elég, még ott van a két hibrid lány is akik az eszemre mennek, a bugyuta okoskodásukkal. Azt hiszik, hogy mindent tudnak, és közben eszük annyi mint a tyúknak. Ahányszor találkozok velük, mindig elkezdenek okoskodni, főleg Isa. De erre ne is gondoljunk bele, mert a végén még megfájdul a fejem.
Ahogy sétálgatok a terülten, rugdosom a köveket, meg a kis poros romháznál vagyok, mintha itt találnék valamit is. Csak a por, a patkányok vannak semmi más. Unottan ülök le az egyik kis kőtömbre, és elővéve a telefonomat, kezdem el nyomkodni, hátha kaptam már valami izgalmasabb feladatot annál, hogy itt vagyok, és unom magamat. Ahogy telik az idő nem sok minden történik, míg nem hallok mozgást, egy kicsit távolabbról, kimegyek, és kit látnak szemeim? Constance. Na már csak ő hiányzott a mai napomból. Bár ami igaz, az igaz, elég csinos lányka, de hát mást mit lehet még mondani?
- Nocsak Constance. Hát mi járatban erre, ilyen korai időben? - kérdeztem tőle kíváncsian ,és vártam hogy elkezdje a szokásos okoskodását.
Vissza az elejére Go down

Romos házak

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Similar topics

-
» Városszéli házak

Engedélyek ebben a fórumban:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Vampire Diaries :: Welcome to New Orleans :: Külváros :: Az Üst, boszorkányok negyede-