A mai napom nem éppen a legjobban indult, elvégre egy újabb feladatot kaptam Klaus-tól. Hurrá, már megint ugrálnom kell. Hűséges vagyok, mint egy kutya, bár kutyaként is kezelnek. Évek óta ugyanaz a nóta.. Coni, csináld meg ezt, Coni, csináld meg azt.. Elég! Eltűnődöm miért nem szakítottam már meg rég azt az átokverte köteléket, mikor csak a szolgája vagyok. Egy romos kis helyen lyukadtam ki, ahol több a patkány, mint levél, és leginkább elhúznék innen, de korántsem vagyok egy kislány. Férfiszégyenítő bátorsággal rendelkezem, amit megirigyelnek a legtöbben, hisz semmi sem tántorít hátra! A lányomnak példát akarok mutatni, nem akarom őt sem egy prűd nyámnyilává nevelni, mégis csak az én gyerekem! Senki sem mondaná el róla, hogy az én rokonom ha félne még a saját árnyékától is. Főleg most, hogy többen vagyunk hibridek, még ez is zavar. Minek ennyi? Nem elég egy-kettő? Ez teljesen értelmetlen, bár inkább nem is szólok Klaus-nak, mert addig van fejem. Balszerencsémre Julian-t pillantottam meg, és már a napom totálisan elrontva vele. Kérdésére csak lehunyom a szemem, s lenézően sóhajtok, nem sietek a válasszal. - Kopj le. - utasítom, felvont szemöldökkel, parancsoló hangnemben, mert semmi kedvem sincs hozzá. Komolyan mondom, ki nem állhatom ezt a hűtlen és semmirekellő, hibridnek nem nevezhető személyt.
note: | music:
Hello darling, call me by my name
Julian Spencer
I'M A STRONG HYBRID
❦ Hozzászólások száma : 3
❦ Join date : 2014. Aug. 18.
Tárgy: Romos házak Csüt. Aug. 21, 2014 7:10 pm
Constance & Julian
egy apró, helyzethez illő idézet
Már egy ideje, hogy itt töltöm az időmet, eme szép városban, mint New Orleans. Sokkal másabb mint gondoltam. Valamivel nyugodtabb, de azért van mikor zsong a sok embertől, és további természet feletti lényektől. Mostanában nem sok feladatot kaptam Klaustól, mióta visszajöttem. Néha őr járatoztam, és megöltem azokat akik ellenszegültek a parancsnak. Fogalmam sincs mi járhat Klaus eszében, hogy Marcel, meg a többi boszorkányt még miért hagyta életben. Reggel mikor felkeltem, azt a parancsot kaptam, hogy jöjjek ki a boszorkányok területére, és nézzek szét találok e valami érdekes dolgot. De hát komolyan, most mi a fenét találhatnék itt a poron, meg a szeméten kívül? Az eszem megáll, hogy ilyen hülye feladatokat kell elvégeznem. Na meg ha nem lenne elég, még ott van a két hibrid lány is akik az eszemre mennek, a bugyuta okoskodásukkal. Azt hiszik, hogy mindent tudnak, és közben eszük annyi mint a tyúknak. Ahányszor találkozok velük, mindig elkezdenek okoskodni, főleg Isa. De erre ne is gondoljunk bele, mert a végén még megfájdul a fejem. Ahogy sétálgatok a terülten, rugdosom a köveket, meg a kis poros romháznál vagyok, mintha itt találnék valamit is. Csak a por, a patkányok vannak semmi más. Unottan ülök le az egyik kis kőtömbre, és elővéve a telefonomat, kezdem el nyomkodni, hátha kaptam már valami izgalmasabb feladatot annál, hogy itt vagyok, és unom magamat. Ahogy telik az idő nem sok minden történik, míg nem hallok mozgást, egy kicsit távolabbról, kimegyek, és kit látnak szemeim? Constance. Na már csak ő hiányzott a mai napomból. Bár ami igaz, az igaz, elég csinos lányka, de hát mást mit lehet még mondani? - Nocsak Constance. Hát mi járatban erre, ilyen korai időben? - kérdeztem tőle kíváncsian ,és vártam hogy elkezdje a szokásos okoskodását.
Most a Young Blood frpg oldalára tévedtél. Reméljük, hogy az oldalunk elnyeri a tetszésedet, hiszen itt biztosan nem fogsz unatkozni. Ezen a helyen tényleg csak a fantáziád szabhat határt, illetve ha valami egyedi ötlet merül fel benned a karaktereddel kapcsolatban ne habozz! Mit is rejt ez az oldal? Sok-sok izgalmat, illetve kezedbe adja Mystic Falls és New Orleans városát, hogy te alakítsd az ottani lények, emberek életét, de akár azt is mondhatnám, hogy a város életét. Ne feledd itt semmi nem az aminek látszik, mert itt minden árnyékben egy "démon" lapul, aki vagy jót akar cselekedni, vagy pedig a poklok poklát járatni veled. Elég bátor vagy ahhoz, hogy szembe nézz velük és te magad alakísd a jövődet? Akkor ne habozz, itt a helyed! Ha ez se lenne elég, akkor még egy dolgot elárulok neked. Mindenegyes széllel egy újabb jövevény érkezik a városba, hogy az ott élők amúgy se unalmas életét még jobban felbolygassa. Bármiben segítségre lenne szükséged, akkor nyugodtan keresd fel az egyik staff tagot, hiszen szívesen segítünk neked. Minden kedves kezdőjátékost is szívesen látunk az oldalon, mivel itt nem "tévedhetsz el". Légy részese a mi kis kalandunknak! A döntés a te kezedben van... Mi szeretettel várunk téged. (;
Oldal alapítása: 2013. december 20.
Belépés
Fecsegõ-tipegõ
ahol mindig beszélhetsz...
Jelenlévõk ..
Akik a város életét színesítik.
Jelenleg 6 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 6 vendég
A legtöbb felhasználó (79 fő) Vas. Szept. 29, 2024 2:39 pm-kor volt itt.
Bejelentéseink
Ami az újságok címplapján is megtalálható.
❦ Oldalunk több mint fél éves fennállásának, illetve nagy időugrásának köszönhetően gyönyörű új külsőbe öltözött, ami ezúton is köszönünk Kenzynek! <3
❦ Az oldalon jelenleg semmilyen faji- illetve nemi korlátozás nincsen. Szívesen látunk mindenkit! (:
❦ Egyre több sorozatbeli, keresett karakter, illetve most már canon karakterek is keresik a megalkotójukat. Amelyik az adminok fejéből pattantak ki. Bármivel kapcsolatban kérdésed lenne, akkor keresd a hirdetőt vagy pedig az adminokat.
❦ A sorozatbeli karakterek listája a sorozat adásaival folyamatosan frissül, bővül, de ha van olyan karakter, aki nálunk nincs feltüntetve és a státusza az oldalon szabad, akkor ne habozz! Mindössze jelzésképpen egy pm-et kérünk tőled! (;
❦ Továbbra sincsen megkötött szószám, illetve sorok száma sincsen meghatározva. Eddig nagyon szép hsz-ek születtek és reméljük a továbbiakban is ilyen szép olvasmányokkal lesz tele az oldal. Szóval ilyen téren abszolút szabad minden!
❦ Különböző nemi beállítottságú karakterek érkezése sincs betiltva az oldalon, valamint a felnőtt tartalmú játékoké sincs, pusztán az utóbbinál arra kérünk titeket, hogy ezt tüntessétek fel a reagok elején.
❦ Valamint, köszönjük szépen minden egyes tagunk maradását, illetve aktivitást, mert nélkületek az oldal nem működhetne. Tovább jó szórakozást kívánunk mindenkinek és sok izgalmat. (;
3>
Újdonságok
legutolsó üzenetek
» Heart of Europe pötyögte Rebekah Mikaelson Kedd Márc. 17, 2015 5:04 pm
» Szent Johanna Gimi pötyögte Rebekah Mikaelson Vas. Márc. 15, 2015 3:35 pm
» City of Fallens pötyögte Rebekah Mikaelson Hétf. Márc. 09, 2015 2:44 pm